Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vinn Football Manager 2015!

FM15_PC_2DPACK_WEB_EX
Många liknar Louis van Gaals agerande i somras med en offensiv Football Manager-spelare som framför skärmen blint köper offesnivt briljanta spelare som ska göra mål utan att fundera över hur man på bästa sätt ska stoppa motståndarna från att hitta rätt.
Nu har du chansen att gå all in precis som vår manager då det är tävlingsdags här på bloggen! Eller att köra en defensiv variant av holländarens transferfönster.
Den 7 november släpps fotbollsspelet Football Manager 2015 i Sverige. Spelet som är utvecklat för fotbollsfans av fotbollsfans har återskapat den verkliga fotbollsvärlden för att ge deltagarna en ultimat spelupplevelse. I spelet har man samma spelare, tränare och förutsättningar som i verkligheten. MUSS-bloggen har fått fyra spelkoder till det nya spelet Football Manager 2015 för att tävla ut bland er fans! Det enda ni behöver göra är att svara på frågan:
”Vilka två spelare skulle du absolut inte sälja om du coachade Manchester United på FM2015? Motivera varför på max 140 tecken (spelarnamnen ingår inte i tecknen).”
Mejla mats.walter@gmail.com ditt svar och din motivering senast söndag 9 november. Vinnarna kontaktas via mejl, där man också får koden till spelet, nästa vecka. Glöm inte att skriva din hemadress i mejlet. Vinnarna väljs ut av MUSS-bloggen och beslutet kan inte överklagas.