Foto


Välkommen till Muss fotoalbum – den största och bästa samlingen av supportrars Unitedbilder i Sverige.

Vår samling består av fyra stycken album som i sin tur är indelade i ett antal gallerier. Vi strävar efter att ständigt uppdatera samlingen med nya bilder – varje uppdatering annonseras självklart i nyhetsflödet på Muss.se.

1. Bilder från resor

Ja, det är ganska självförklarande – här samlar vi hundratals supporterbilder från resor som har gjorts för att följa Manchester United. Gallerier som placeras i detta album är centrerade kring en eller flera matcher, därmed är det inte nödvändigt att bilderna fokuserar på själva matchen – vi tycker att det är intressant också med bilder på supportrar och vi gillar även mer traditionella turistbilder. Resor med Unitedanknytning som dock inte inkluderar någon match placeras emellertid i albumet övriga bilder.

2. Bilder från supporterträffar

Ja, det är ganska självförklarande – här samlar vi bilder från våra fantastiska supporterträffar (självklart välkomnar vi även bilder på supporterträffar som inte arrangeras i Muss regi).

3. Övriga bilder

Här samlar vi de gallerier som inte passar in varken i albumet bilder från resor eller albumet bilder från supporterträffar. Vad som kan fylla det här albumet begränsas bara av fantasin.

Bidra med dina bilder

Självklart vill vi inkludera dina bilder i våra album. Om du har bilder som du vill dela med dig av så skickar du ett mail till micke@muss.se så tar vi det därifrån (skicka inga bilder i ditt första mail).

Information som kan vara bra att ha med sig om man vill dela sina bilder är…

  • Vi kan endast ta emot bilder som du äger och givetvis får du kredit som fotograf (eller bildägare).
  • Vi beskär samtliga bilder till maximalt 1920*1200 pixlar i samband med att vi laddar upp bilderna (givetvis bevarar vi bildförhållandet). Inom den begränsningen fördrar vi dock så stora bilder som möjligt. Om speciella skäl föreligger (här tänker vi primärt på panoramabilder) kan vi ladda upp bilder i originalformat.
  • Vi tror att det är en fördel att hålla antalet bilder i varje galleri relativt begränsat. Vi sätter ingen strikt övre gräns men generellt är nog ett galleri med 20 bilder mer intressant än ett galleri med 200 bilder. Vi förbehåller oss att begränsa antalet bilder vi laddar upp.
  • På samma sätt har vi heller ingen undre gräns på antalet bilder i ett galleri men generellt tror vi att ett galleri med bara någon enstaka bild är sämre än ett lite större galleri. I lämpliga fall adderar vi ny bilder till existerande gallerier.
  • Vi tror inte på censur, det finns dock bilder vi varken kan eller vill visa (och nej, det spelar ingen roll om personen på bilden accepterar att den publiceras). Vi tror dock på Unitedsupportrars godhet och att dessa bilder självcensureras.
  • Varje galleri presenteras med en kort text, den vill vi att du skriver. Det är också en jättestor fördel om du skriver en bildtext på en rad eller två (dock inte längre än så, men vill du skriva längre tar vi gärna emot resereportage på samma mail), det gör bilderna mer intressanta.
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS