Bilder från resor

Här presenterar vi ett stort antal gallerier med bilder från Unitedresor. Enjoy!

Information

Gallerierna är kronologiskt ordnade, baserat på fotodatum, med det nyaste galleriet längst upp. Här görs ingen skillnad alls på när gallerierna är uppladdade. Det betyder förstås att det finns en del riktiga godbitar längst ner på den här sidan…

Bilderna i varje galleri är kronologiskt ordnade baserat på bildernas metadata. I händelse av att bilderna innehåller felaktig metadata kommer den kronologiska ordningen att bli felaktig. Det ser vi inte som något stort problem.

På varje foto anges vem som är ansvarig för fotot. Det är inte nödvändigtvis fotografen utan istället den som äger kameran som har tagit fotot. Det är inte praktiskt att försöka komma ihåg vem som tog en viss bild. Att den förenklade världen innebär att den som anges som fotograf förhållandevis ofta är med på bilden … ja, so be it.

I de fall det finns ett resereportage som hör ihop med ett galleri hittar du en länk till det reportaget ovan. Alla resereportage finns dock inte representerade här – följ istället den här länken för samtliga resereportage »

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS