Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför Middlesbrough – Manchester United

I morgon eftermiddag gästar vårt kära United Cellnet Riverside Stadium. Där väntar en tuff bortamatch mot Middlesbrough, ett lag vi på senare år haft problem att vinna över. “Boro” ligger på en 12:e plats i Premier League och har gått ojämt genom seriens inledning. Kan inte påstå att den här matchen är viktigare än någon annan eftersom att vi vid varje poängförlust, alltjämt förlorar ytterligare avstånd till Chelsea. Men detta är givetvis en match vi inte kan vara nöjda med annat än en seger!

Vi störs fortfarande av skador på Roy Keane, Ryan Giggs, Gary Neville,
Quinton Fortune, Louis Saha, Ole-Gunnar Solskjaer samt långtidskadade Ivan Gabriel Heinze. Glädjebesked finns faktiskt också, Keiran Richardson och Wes Brown är tillbaka för spel i ligan igen.

Intressant att se om Sir Alex väljer att spela med de två unga
ytterbackarna Bardsley och Richardson eller om han väljer att gå på de
rutinerade Wes Brown och John O´Shea. I mitten spelar med största sannolikhet Rio Ferdninand och målskytten senast, Mikaël Silvestre. Om United komponerar ett tremanna-mittfält spelar troligen Fletcher, Smith och Scholes. På topp bildar då Rooney, Van Nistelrooy och antingen Ronaldo eller Park den giftiga anfallstrion.

Känns ändå som den här matchen kommer att vara ett bevis på hur högt upp i tabellen United kommer att komma, Red Devils är inte vana att gå utan seger två matcher i rad. Det här blir ingen enkel match men jag litar till mitt hjärta och lag, United tar tre viktiga poäng imorgon !

Trolig laguppställning (4-3-3):
Van der Sar
Bardsley, Ferdinand, Silvestre, O´Shea
Fletcher, Smith, Scholes
Rooney, Van Nistelrooy, Ronaldo


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]