Lokalt

Om du vill se matcher tillsammans med Unitedsupportrar från din stad är det här du ska titta.

Lokalavdelningar

För närvarande finns följande aktiva lokalavdelningar (klicka på avdelningens namn för mer information):

Starta lokalavdelning

Finns det ingen lokalavdelning i din stad? Det borde det givetvis finnas! Kontakta Anna Ohlsson i Muss styrelse på lokalt@muss.se om du är intresserad av att dra igång en lokalavdelning!

Kolla gärna vår policy/lathund för mer information om vad vi hoppas åstadkomma med lokalavdelningarna.

Supporterträffar

Lokalavdelningarnas primära uppgift är att anordna supporterträffar – ibland tillsammans med Muss. Mer information om planerade supporterträffar hittas alltid i högermenyn.

Mer information om de supporterträffar som är planerade finns på den här länken »

Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar följande information: plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2019 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS