Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför Man United – Bolton Wanderers

Imorgon gästar Bolton Old Trafford. Ett lag som gått överaskande bra den här säsongen och det blir defintitivt inte en lätt match. Det krävs att vi ger allt i 90 minuter. Det krävs att vi får ordning på försvarspelet. Det krävs att vi skapar chanser och det krävs att vi vinner den här matchen.

Imorgon, på nyårsafton klockan 16.00 inleds matchen på Old Trafford. Bolton gästar Manchester och det ska bli en rolig match. Skulle vara kul att avlsuta året på ett fint sätt och därmed få en härlig öppning på det nya. I den senaste matcen var det egentligen bara en sak som gladde än, Solskjars comeback. Riktigt starkt att komma tillbaka och vässar han bara formen kommer han att bidra med hård konurrens på dem positioner han spelar på, dvs. anfallare och yttermittfältare.

Imorgon krävs ett mycket bättre spel, det går inte att bara ställa in skorna och hoppas på att någon tar jobbet. Så funkar det inte. Dessutom har Bolton spelat väldigt bra den här säsongen. Faktum är att dem ligger på en hedersam 7:e plats och har vunnit nio av sjutton matcher. Och det är bra för ett lag man anser ska tilhöra mitten av tabellen. Bolton har ett vasst lag där flera av spelarna stundtals kan stå för väldiga prestationer. Tänker framför allt på Ricardo Gardner och El-Hadji Diouf som man aldrig vet vart man har.

United har fortsatt backproblem då det inte alls finns någon säkerthet där bak. Dålig kommunikation vilket bidrar med att motståndarna får göra alldeles för enkla mål. Rio Ferdinand har dock växt något otroligt den senaste tiden och nu går han att känna igen. I övrigt ser laget starkt ut och vi kan komma in på Old Trafford med det bästa laget, på pappret i alla fall. Tyvärr räcker inte det så långt. Det gäller att få med Rooney och van Nistelrooy i spelet och att Scholes tar tag i taktpinnen och styr United. Då blir vi vassa och något att räkna med.

Det ser inte bra ut med Louis Saha och Alan Smith som förmodligen vilas med tanke på sjukdom. Däremot är Silvestre och Brown tillbaka. Frågan är vem av dem som får spela. Själv tycker jag att Brown skött sig exemplariskt i mittlåset medan Silvestre varit osäker. Däför bör Sir Alex starta matchen med Wes.

Trolig laguppställning (4-4-2):

Van der Sar
Neville, Ferdinand, Brown, O’Shea
Ronaldo, Fletcher, Scholes, Giggs
Rooney, van Nistelrooy

Imorgon är det bara att hoppas att Sir Alex mannar avslutar detta minnesvärda år på ett bra sätt. Ett år som inte är minnesvärt pga av positiva handlingar, snarare negativa. Tänker på Glazers inträde i klubben, George Bests död, CL- fiaskot och Roy Keanes sista framträdande i klubben.

Ge allt grabbar!


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!