Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United 1 – Ruud 0

United visade under gårdagens match upp bländande spel och ett ungt och hungrigt humör. En som dock visade sig själv vägen ut från laget var Ruud van Nistelrooy som efter osämja i veckan lämnat laget då han fått reda på att han inte var med i startelvan mot Charlton. Fergie kommer enligt uppgifter transferlista holländaren under dagen. Vart den notoriska målskytten kommer att hamna är dock oklart, men att Fergie tagit fram sin välkända yxa, (fråga Stam, Beckham, Veron) är helt klart.

Mer information följer under dagen. Det samma kommer att gälla englands vm-trupp som presenteras runt middagstid. Vilka United spelare som kommer med kommer givetvis att redovisas.


Av: Claes [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]