Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United vann Amsterdam Tournament

United slog ikväll Ajax med 1-0, målet inprickat av Ryan Giggs på frispark. Därmed vann man turneringen på 10 poäng, 2 före Inter. Detta trots avsaknad av 9 spelare som räknas som A-lagsspelare, och trots att 2 man (Scholes, Rooney) försvann på vägen p.g.a avstängningar. Ett riktigt styrkebesked från de yngre spelarna .
Michael Carrick skadade ankeln tidigt i matchen, hur länge han blir borta är inte klart. Det kan, om det vill sig riktigt illa, bli så att 12-13 spelare saknas (varav hela ordinarie backlinjen) i ligapremiären mot Fulham om 2 veckor. Skadelistan just nu innefattar 7 man, de 3 spelare som började träna först i måndags skall enligt Sir Alex inte spela, + att Rooney och Scholes riskerar avstängning (vilket inte hände Liverpool’s 2 spelare för 3 år sedan för samma incidenter).

Skall United börja ge bort poäng igen från start alltså?

Fergie confirms Carrick blow


Av: Johan Nilsson [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]