Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rooney i krogbråk

Det rapporteras enligt engelska medier att Wayne Rooney hamnat i problem- igen. Det var i lördags på Panacea Bar & Restaurang som det hela inträffade. Rooney var tillsammans med flickvännen Coleen McLoughlin och tre andra par när Blackburn Roversspelaren Michael Gray oinbjuden dök upp vid Rooneys bord. Trots att Wayne vädjade till Gray att lämna sällskapet ifred stod den 32-årige backveteranen kvar. Rooney såg rött och slog Gray med ett knytnävslag i ansiktet. Det är ännu oklart om några konsekvenser lär följa. Rooney som precis blivit kvitt sin avstängning med landslaget och blir det med United efter morgondagens match har en ofrivillig förmåga att alltid ställa till det för sig. Imorgon sitter han alltså åter på läktaren, men nu med ett krogbråk på samvetet.

Rooney ‘punched’ Gray in restaurant


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]