Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför Crewe Alexandra – Manchester United

Ikväll kliver Manchester United in i Carling Cup. De regerande mästarna tar sig an Crewe Alexandra på Gresty Road.

Carling Cup brukar alltid tendera i skrällar. Smålagens egen turnering där de har allt att vinna, inget att förlora. Visst, PL-klubbarna luftar sina stjärnor, ställer upp med unga talanger, visst. Men ändå! Tro det eller ej, men United kan åka ut ikväll. Precis som Manchester City och Fulham redan gjort, mot Chesterfield och Wycombe!

Ska Crewe från den engelska tredjedivisionen kunna stoppa Englands för tillfället bästa lag? De kan, men jag tror inte deras resa genom ligacupen blir längre än så här. Crewe som tidigare besegrat Grimsby och Wigan, får en sista show ikväll. Se och njut alla Crewefans. Matchen ikväll mot Manchester United kommer ni sent att glömma. Inte för resultatets skull, utan för matchen och kampen mot en klubb som dominerat PL i åratal.

Crewe åkte ifjol ut ur Championship och ligger idag på 12:e plats i den engelska tredjedivisionen, Coca Cola Football Leauge 1. Där har man hittills tagit 20 poäng och är 11 efter ledande Nottingham Forest, men endast sex efter ligatvåan Yeovil Town.

Crewe saknar Rodney Jack (sjuk), Billy Jones (hälsena), Darren Moss (brock), Luke Rodgers (vrist), Lee Matthews (knä) samt Gary Roberts (avstängd).

Truppen Man Utd:

Kuszczak, Heaton, Lee, Shawcross, Brown, Silvestre, Heinze, Gray, Solskjaer, Marsh, D Jones, R Jones, O’Shea, Fletcher, Richardson, Smith, Burns

United saknar Ji Sung Park på grund av skada och vilar ett flertal ordinarie spelare.

Enligt engelska källor kommer Alan Smith, Ole Gunnar Solskjaer, Kieran Richardson, Gabriel Heinze, Mikael Silvestre, Tomasz Kuszczak samt David och Ritchie Jones att spela från start. Det innebär att två spelare gör comeback från skador, nämligen Silvestre och Henize. Dessutom gör Alan Smith sin första match från start efter skadeproblemet. Flera av talangerna lär också få visa upp sig, se Shawcross, Lee, Gray, Marsh och Burns.

Matchen sänds på Viasat Sport 2 med start klockan 20.45.

Ge allt grabbar!


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!