Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför Man Utd – Portsmouth

United tar emot överraskningslaget Portsmouth på Old Trafford i morgon eftermiddag. Allt annat än seger är underkänt.

I onsdags var man i Köpenhamn på Parken och bevittnade en fruktansvärt dålig match från United’s sida. Det märktes redan från start att man inte ville vinna matchen, det finns ingen vilja, inga kämpatakter och knappt någon spelare som kom undan med godkänt. Det handlade inte om vilket lag Sir Alex plockade ut, United SKALL vinna med vilket lag som helst mot ett lag som Köpenhamn, inget snack om saken. Istället skämmde man i mina ögon ut sig helt, de 3500 tillresta United-supportrarna bjöds inte på någon “United-fotboll” överhuvudtaget.

Nu är det ny match, en match som gäller mycket mer. Det kan låta konstigt, men jag tror ärligt talat inte att spelarna och ledningen brydde sig särskilt mycket om hur det gick i onsdags, man lär gå vidare ändå från gruppspelet.

Portsmouth:
Portsmouth saknar skadade Linvoy Primus och Glen Johnson, frågetecken finns för Benjani och Gary O’Neill, båda väntas dock spela. Man har i Kanu Premier League’s bäste målskytt, han är i otrolig form för tillfället och är givetvis den att se upp med för United-försvaret. Andy Cole väntas starta på bänken. Laget har inlett strålande och ligger för närvarande på fjärde plats i tabellen, 6 poäng efter United och med 3 förluster på 10 matcher. Det skall dock sägas att förlusterna kommit mot väntade topplag (Chelsea, Tottenham och Bolton).

Preliminär trupp:
James, Kiely
Pamarot, O’Brien, Campbell, Stefanovic, Taylor
O’Neil, Pedro Mendes, Davis, Fernandes, Kranjcar, Thompson, Hughes, Koroman
Benjani, Kanu, Lualua, Cole

Troligt lag:
James
Pamarot, O’Brien, Campbell, Stefanovic (c)
O’Neil, Mendes, Davis, Taylor
Benjani, Kanu

Bänk: Kiely, Taylor, Fernandes, Kranjcar, Cole

United:
Sir Alex får tillbaka Gary Neville, Louis Saha och Ryan Giggs, ingen av dom kunde spela i onsdags. I gengäld så skadade sig Solskjaer och är borta minst 3 veckor. Ji-Sung Park är fortsatt borta p.g.a skada. Jag tror dock inte att Neville och Giggs startar, United bör vinna även utan dessa, bättre att vila dom och inte riskera att förvärra något. Jag tror att det görs en del ändringar nu, Saha, Ferdinand, Scholes och Evra går nog in från start på bekostnad av O’Shea, Heinze, Solskjaer då och Silvestre.

Preliminär trupp:
Van der Sar, Kuszczak
Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Silvestre, Heinze, Evra
O’Shea, Fletcher, Ronaldo, Scholes, Carrick, Jones, Giggs, Richardson
Rooney, Saha, Smith

Troligt lag:
Van der Sar
Brown, Ferdinand, Vidic, Evra
Fletcher, Carrick, Scholes, Ronaldo
Saha, Rooney

Bänk: Kuszczak, O’Shea, Heinze, Giggs, Smith

Matchen sänds på Canal Plus Sport 1 med start 16.00


Av: Johan Nilsson [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]