Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför Man Utd – Reading, FA-cupen

Ett Reading i hysterisk form kommer till Old Trafford för att försöka betvinga United i FA-cupen. Gör dom det, eller blir blir det en favoritseger?

Reading, med gamle United-hjälten Steve Coppell, vid rodret, kommer till Old Trafford på lördag eftermiddag för ett möte i FA-cupen. Man gör det med en form som inte skäms för sig, 5 raka vinster och ingen förlust på de 8 senaste. Senaste gången man förlorade var faktiskt mot just United i slutet på december.
Reading har haft för vana att vila de flesta ordinarie spelare då det vankas cupspel, senaste mot Birmingham så startade bara Murty, Lita och Seol, vilket vittnar om styrka. Coppell har sagt att han kommer att göra likadant nu, frågan är bara hur många han vilar, klart är dock att målvakten Hahnemann vilas. På skadelistan finns enbart frågetecken för skyttekungen Kevin Doyle, som kan tänkas göra comeback efter en längre skada.

Preliminär trupp:
Federici, Hahnemann
de la Cruz, Murty, Ingimarsson, Bikey, Sodje, Shorey
Seol, Oster, Gunnarsson, Convey, Harper, Sidwell, Hunt, Little
Lita, Kitson, Long, Doyle

Troligt lag:
Federici
Murty, Bikey, Sodje, de la Cruz
Convey, Gunnarsson, Harper, Hunt
Lita, Kitson

Bänk: Hahnemann, Ingimarsson, Seol, Sidwell, Long

Det är högst troligt att Sir Alex väljer att vila några spelare till mötet mot Lille i omstarten av Champions League kommande vecka. Frågan är bara vilka? Behåller han det ramstarka försvaret intakt eller vågar han ändra där? Spelar Ronaldo efter sin sjukdom? Får Heinze sin rättmätiga chans? Vem av Scholes och Carrick vilas, om någon? Saha tillsammans med Henke eller Solskjaer på topp? Frågorna är många, som vanligt, svaren får vi ca. 17.45 i morgon eftermiddag.
På skadelistan finns Edvin van der Sar och Alan Smith, Wayne Rooney är avstängd.

Preliminär trupp:
Kuszczak, Heaton
Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Silvestre, O’Shea, Evra, Heinze
Fletcher, Ronaldo, Scholes, Carrick, Park, Giggs, Richardson
Saha, Solskjaer, Larsson

Troligt lag:
Kuszczak
Brown, Ferdinand, Vidic, Heinze
Ronaldo, Carrick, Fletcher, Park
Saha, Larsson

Bänk: Heaton, Silvestre, O’Shea, Giggs, Solskjaer

Matchen sänds på Viasat Sport 1


Av: Johan Nilsson [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]