Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför Reading – Man Utd, Fa-cup

United åker till Reading och Madjeski Stadium för omspel i FA-cupens 5 omgång.

United som kommer från helgens ligaspel med en tveksam vinst i bagaget kommer troligtvis att spara en hel del spelare i denna matchen inför den viktiga bortamatchen mot Liverpool på Anfield till helgen. Förra matchen mellan lagen hemma på Old Trafford slutade 1-1 efter att islänningen Gunnarsson kvitterat med cirka 20 minuter kvar.
Inför denna match har det diskuterats mycket i hur United kommer att ställa upp med tanke på helgens viktiga ligamatch. En sak som är säker är att spelare som spelat mycket på sista tiden och börjat se slitna ut så som Carrick, Scholes, Rooney m.fl kommer att vilas i denna matchen. Det har även talats om att att Vidic inte kan medverka i denna matchen pga. en skada som har förföljt honom dom senaste matcherna. Ferguson har även gått ut i press under helgen och sagt att Alan Smith har sin framtid i klubben och att han förmodligen kommer att få speltid i denna matchen.

Preliminära trupp:
Van der Sar, Kuszczak, Heaton
Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Silvestre, O’Shea, Evra, Heinze
Ronaldo, Park, Scholes, Carrick, Fletcher, Giggs, Richardson
Larsson, Saha, Rooney, Solskjær, Smith

Troligt lag:

Kuszczak
Brown, Ferdinand, Silvestre, Heinze
Ronaldo, Fletcher, O’Shea, Park
Solskjaer, Saha

Bänk: VDS, Evra, Smith, Giggs, Larsson

Readings form är lite si och så, efter borta förlusten mot Middlesbrough i helgen som slutade 2-1 ligger nu laget på en betryggande 6e plats. Steve Copple har i dom föregående FA-cup matcherna alltid spelat med reserverna eftersom att man försöker att ta en plats bland dom 6 bästa i Premier Leauge som ger en europaplats. Reading har sedan tidigare sin bästa målskytt och förmodligen den mest kända spelaren i laget Kevin Doyle borta pga. skada han lär inte medverka i denna matchen heller.

Readings preliminära trupp:
Federici, Hahneman
de la Cruz, Murty, Ingimarsson, Bikey, Sodje, Shorey
Seol, Oster, Gunnarsson, Convey, Harper, Sidwell, Hunt, Little
Lita, Kitson, Long, Doyle

Troligt lag:
Federici
Murty, Bikey, Sodje, de la Cruz
Convey, Gunnarsson, Harper, Hunt
Lita, Kitson

Bänk: Hahnemann, Ingimarsson, Seol, Sidwell, Long

Domaren i matchen är Howard Webb och vinnaren i matchen möter i kvartsfinal Middlesbrough eller West Bromwich.

Matchen visas på Viasat Sport 1


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!