Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Stjärnspelare till Old Trafford

Mitt under Premier Leauges slutspurt ska en prestige match avklaras.

Mitt under slutspurten av Premier Leauge ska en prestige match avklaras. Matchen är en hyllning till United’s 50års jubileum gällande europaspel. United’s debut i europaspel kom 1953 mot Anderlecht och sedan dess har man avklarat 237 matcher varav 124 har givit vinst ute i europa. Matchen kommer rätt olägligt eftersom vi inom bara några dagar har både Lille i returen i Champions Leauge och Middlesbrough i FA-cupens kvartsfinal. Alla intäkterna i denna matchen går till Manchester United Foundation och vi får hoppas att detta bli ett bra träningspass för laget och att vi slipper några skador. Matchen spelas den 13:e mars med avspark 20:45. United kommer att möta ett lag som kallar sig All Star Europe XI som består av följande spelare:

David Beckham (Real Madrid)

Steven Gerrard (Liverpool)

Jamie Carragher (Liverpool)
Eric Abidal (Olympique Lyonnais)

Gregory Coupet (Olympique Lyonnais)

Juninho (Olympique Lyonnais)
Ronaldinho (Barcelona)
Carles Puyol (Barcelona)
Gianluca Zambrotta (Barcelona)
Lilian Thuram (Barcelona)

Tränare: Marcello Lippi

Så här ser laget ut än så länge men kan komma att fyllas på inom kort.

Matchen visas på Danska DR 1 med start 20:45


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]