Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Skadelistan blir längre

Skadelistan för United’s del blir bara längre senast i raden till sjukstugan är Silvestre.

Först kom rapporterna om att Evra fick kliva av från träningen på grund av skada och missade således matchen mot Lille det är dock oklart hur länge fransmannen är borta. Detta gjorde även Saha med en befarad lårskada. Igår kom det nya besked som sa att Saha blir borta fyra veckor efter att lårskadan varit allvarligare än befarat. I slutskedet av gårdagens match mot Lille trillade Silvestre olyckligt efter en duell med Lille’s Tavlaridis, rapporterna säger idag att Silvestres skuldra har hoppat av och han rapporteras vara borta i tre veckor. Sedan tidigare är Solskjaer opererad för sitt knä och Fletcher kommer att vara borta cirka två månader efter en ankelskada.


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]