Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Foster kommer hem till sommar

Den utlånade målvakten Ben Foster är i stort sett klar för att vända hem till Old Trafford i sommar. Detta gör att United står med tre mycket bra målvakter.

Ben Foster som har varit utlånad till Watford denna säsongen kommer med all sannolikhet att vända hem till sommaren. Foster som har spelat mycket bra i Watford under säsongen säger själv att han känner sig redo för att ta upp kampen om första platsen i Uniteds mål.

“Jag pratade med Sir Alex för ett par veckor sedan, och han sa att jag ska komma tillbaka till sommaren och efter det får vi se vad som händer. Jag känner mig mogen för att kämpa mig till en plats i United” säger Foster till Skysports.com.

Något som är säkert är att United förmodligen står med Premier Leauges bästa målvakter om Foster kommer hem. Med Van der Sar i spetsen och Kuszczak samt Foster precis bakom har man en väldig bredd på målvakts fronten, frågan är dock om någon får lämna klubben? Det återstår att se.


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]