Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppdatering på skadefronten

Liten uppdatering på skadelistan. Någon borta resten av säsongen, några tillbaka redan till helgen.

United har som bekant haft otroliga skadeproblem på sin backlinje denna säsong. Alla precis ALLA har varit borta i backlinjen under säsongens gång. Senast igår var det Evras tur att sättas upp på skadelistan igen efter att endast spelat en match från start sedan sin skadas som hållt honom borta i cirka en månad från fotbollen. Det var Sheffield Uniteds anfallare Kazim-Richards som sparkade ner Evra bakifrån i gårdagens match (17/4) som gjorde att fransmannen fick utgå redan efter 21 minuters spel. Sedan tidigare är Ferdinand, O’Shea, Vidic, Neville samt Silvestre borta på grund av skador nu har dock Sir Alex kommit med goda nyheter till oss United fans.

Dom senaste rapporterna säger att både O’Shea (Som faktiskt satt på bänken igår) och Ferdinand kan spela mot Middlesbrough på lördag. Silvestre förväntas att missa hela säsongen på grund skadan han fick mot Lille där han slog axeln ur led, Vidic förväntas vara tillbaka två veckor in i maj månad och Gary Neville kommer förmodligen att kunna spela redan nästa vecka och satsar därav på Milan matchen..

Vi på MUSS kommer att ge er ny information angående Evras skada så fort den kommer. Man skulle vilja höra ett uttalande från Mr. Mourinho angående Uniteds alla skador i backlinjen, själv gnällde han ju på när EN spelare (Terry) var borta och skyllde lagets resultat på det.


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]