Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

LIGAMÄSTARE!!!

United vann idag Premier League, utan att ha spelat. Arsenal fick 1-1 hemma på Emirates mot Chelsea, vilket innebär att United har ett ointagligt försprång på Chelsea de sista 2 matcherna.

Gratulationerna haglar för tillfället in till MUSS.se. Först ut i strömmen var Peter Wennman från Aftonbladet. Från ett sunkigt kebabhak i Norra London hälsar han att det känns underbart och att han hela tiden vetat att det skulle bli Uniteds år. Avslutningsvis hälsar han: “Denna prestation är fan ta mig större än andra världskrigets slut, Citys många ligasegrar och Strindbergs Röda rummet. En ren apokalyps för mig, jag är äntligen befriad från mina demoner!”

Mer om ligaguldet senare


Av: Johan Nilsson [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!