Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Giggs sista uttåg från Millenium Stadium

Det skulle bli Wales genom tidernas främsta fotbollspelares sista landskamp någonsin. I lördagens match mellan Wales och Tjeckien (0-0) vandrade en rörd Ryan Giggs ut från Millenium Stadium för sista gången. Lagkaptenen mottog förstås stora hyllningar från sin kära publik. “I’m very grateful to all the Wales fans for that. They have always been great with me and I will miss them.” Ryan Giggs 16-åriga landslagskarriär innehöll 64 matcher och han svarade för 11 mål. Tyvärr fick han aldrig chansen att visa upp sig i något stort mästerskap, men vetskapen om att Ryan Giggs är en av dem allra främsta har vi ändå. Nu vet vi också att “The Welsh Wizard” har gjort sitt sista uttåg från Millenium Stadium.

Tearful Giggs says farewell to Wales


Av: [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]