Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Doncaster Rovers – Man Utd 0-2

United tog ännu en seger på sin försäsong, denna gången slog våra yngligar Doncaster med 2-0 i en match där vi inte fick se några av våra större stjärnor. Istället fick bland annat Anderson debutera och vi fick se prov på vad vi kan få se för spelare om några år.

Som vi tidigare nämnde så fanns ingen av våra större stjärnor med i laget, spelarna vi kan kalla för “stjärnor” var dom nyss tillbaka kommna Fletcher samt Silvestre resten av laget bestod av yngligar. Anderson fick debutera efter mycket om och med och gjorde det bra, dom första 10-15 minuterna visade brassen upp att han har mycket fotboll i sig man såg även att tempot och orken inte fanns där och det lär nog ta ett tag innan han kommer in i spelet till fullo. Anderson fick bara 45 minuter på sig i sin debutmatch, Sir Alex valde att göra två byten i paus Anderson och Pique fick gå ut och in kom Shawcross och Dong.

Det dröjde ända tills den 70e minuten innan United tog ledningen med 1-0 efter mål av Gibson. Målet får klassas som ett riktigt drömmål då Gibson tog ner bollen på bröstet cirka 25 meter utanför straffområdet och skjuter in bollen i målvaktens bortre hörn. 2-0 målet kom i slutskedet av matchen då Evans fick på ett kanon skott 20 meter utanför straffområdet rakt upp i det vänstra krysset.


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]