Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Legendarer hyllades av nästan 76000 åskådare

Ole Gunnar Solskjaer steg idag in på Theatre of Dreams och hyllades strax innan matchstart mot Sunderland. Stora delar av publiken stog upp och applåderade en av klubbens absolut främsta spelare genom tiderna. När Solskjaer gick fram och kramade United’s forne lagkapten Roy Keane, nuvarande manager i Sunderland, var samtliga blickar och kameror riktade mot dessa. Mitt under matchen hördes dessutom sånger om Keane på lång väg. Återkomsten slutade dock med förlust för irländaren efter mål från Louis Saha. Det var för övrigt en annan man som det sjöngs om på läktaren. “Nana nana, nana nana, hey hey hey Louis Saha”. Välkommen tillbaka, nummer nio!


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]