Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Man City bönar för respekt

Den 10 februari möts Manchester United och Manchester City. Detta fyra dagar efter årsdagen av flygkatastrofen i München där åtta United-spelare fick sätta livet till. Den 6 februari är det exakt 50 år sedan den tragiska olyckan inträffade. För att inte störa den tysta minut som ska föranleda matchen har City skickat ut ett brev till de fans som ska se matchen på plats och bett om respekt. Det kommer även ske en del andra förändringar. United kommer spela i en unik matchdress, inspirerad från 50-talet. Den kommer inte bära någon reklam, tröjnummer eller namn. Man City kommer inte heller bära någon reklam på sina specialgjorda tröjor, däremot namn och nummer. Förhoppningsvis visar Manchester City prov på respekt när Busby Babes åter ska hedras och en minut faller tyst över Drömmarnas Teater!

City plea to fans: Respect Munich dead


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]