Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Flyttade matcher!

Alla United’s matcher i april månad har fått nya speldatum eller tid. Notera även att om United går vidare i Champions League, så KOMMER MEST TROLIGT matchen mot Aston Villa, som skall spelas söndagen den 30/3 kl. 14.30, att flyttas tillbaka till lördagen. Detta eftersom nästa match i CL då kommer att spelas 1-2 april, oavsett om United får spela på tisdagen eller onsdagen så flyttas alltså matchen mot Villa troligen tillbaks till lördagen.
Följande matcher i april har nya tider och dagar:

6/4: Middlesbrough – Man Utd, 14.30 (ny dag och tid)
13/4: Man Utd – Arsenal, 17.00 (ny dag och tid)
19/4: Blackburn – Man Utd 18.15 (ny tid)
26/4: Chelsea – Man Utd 13.45 (ny tid)


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]