Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför Fulham – Man Utd 1/3 16:00

United reser till London för match mot Fulham, en påförhand svår match men med tanke på Fulhams säsong så är allt annat än en United vinst en stor skräll.

Efter en spelfri vecka är det åter dags för Premier Leauge spel. Denna gången går resan till London och spel mot Roy Hodgson formsvaga Fulham, det kan väll bara sluta på ett sätt? Sir Alex har i stort sett en helt skadefri trupp bortsett från Silvestre och Foster som tidigare är borta pga. skador. Gary Neville gjorde 60 minuter i reservlaget i veckan som gick och Park är sedan tidigare tillbaka efter sitt långa skadefrånvaro, bortsett från firma Silvestre/Foster får United klara sig utan Ryan Giggs som har problem med en vad som han ådrog sig mot Lyon. För Fulhams del så är Sverige bekanta Jari Litmannen åter i träning efter sitt hjärtproblem som stoppat honom sedan han kom till klubben, att han är med i truppen ses dock som ett smärre mirakel. Bortsett från finländaren är danske Leon Andreasen avstängd medans Bouzza kommer tillbaka från sin skada.

Man United:

Van der Sar, Brown, Vidic, Ferdinand, Evra, Ronaldo, Carrick, Fletcher, Hargreaves, Nani, Rooney, Tevez, Scholes, O’Shea, Saha, Kuszczak, Anderson, Park, Simpson, Eagles

Fulham:

Niemi; Stalteri, Hangeland, Hughes, Konchesky, Murphy, S Davies, Bullard, Bouazza, Nevland, Stefanovic, Kamara, Bocanegra, Volz, McBride, Smertin, Seol, Healy, Keller

Fulham har som bekant en mycket dålig form och har i stort sett en katastrofal säsong bakom sig. Ett annars mycket starkt hemmalag ligger för tillfället på näst sista plats i Premier Leauge. Laget har inte vunnit sedan Hodgson tog över laget i början av December månad, senaste matchen förlorade man hemma mot West Ham efter ett mycket sent straffmål som sänkte London laget. United är sedan chock förlusten mot City obesegrade och har bland annat radat upp 4-0 mot Arsenal och nu senast hela 1-5 borta mot Newcastle.

Matchens domare är Mike Dean, Dean har dömt United två gånger innan bla. hemmavinsten mot Chelsea som slutade 2-0. Matchen sänds på Canal Plus Sport 2 med avspark 16.00


Av: PL [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]