Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Skribenter sökes!

Vi söker nu 2 nya skribenter / matchrapportörer till sidan, det kan bli tal om mer framöver nu när vi ser över redaktionen.

Som skribent / matchrapportör söker vi dig:
* Med fast arbete eller dylikt där du har tid att skriva mycket. Anledningen till detta är p.g.a att personer som inte har full koll på sin nuvarande livssituatione tenderar att sluta skriva efter ett tag om man får ändrade livsförhållanden.
* Du skall helst vara över 25 år (inget krav dock) och givetvis kunna det svenska språket i skrift perfekt. Har du erfarenhet från tidigare skrivande eller kanske pluggar journalistik så är det givetvis ett plus.
* Du skall ha tillgång till Canal+ samtliga kanaler samt. Viasats 3 kanaler (inklusive TV6).
* Du skall vara beredd att offra någon timme innan och efter varje match på en inför – / matchrapport samt. några minuter varje dag till att skriva nyheter.
* Du skall ha ett genuint intresse för klubben så klart, men även för fotboll i allmänhet, och engelska ligan i synnerhet, då matchrapporter kräver god kunskap om andra lag.

Vi är inte intresserade av folk som bara vill synas med sitt namn på sidan, Ni måste vara seriösa och verkligen brinna för det ni skall göra.

Känner du att du passar in / har alla dessa kunskaper? Skicka då ett mejl till johan.manutd@gmail.com och berätta uttömmande om dig själv.


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]