Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Heta Hargo kall i Fergies ögon

Sir Alex Fergusons relation till Owen Hargreaves är kylig. The Times hävdar att “Hargo” varit försenad till flera sammankomster med laget. Senast i raden av förseningar var i måndags när laget reste till Rom. Owen Hargreaves började matchen på bänken, något som spekuleras vara ett straff till engelsmannen. “Hargo” anlände till United i somras efter en av klubbens mest segdragna värvningar genom tiderna, men karriären i United har emellertid kantats av skador och speltiden har inte blivit lika mycket som man på förhand kunde tro. När Hargo väl spelat har han allt som oftast varit en av planens giganter, men i konkurrens med en strålande Paul Scholes, en briljant Michael Carrick och en ständigt pigg Anderson är det bäst att passa tiderna..


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]