Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

SAF hyllar matchvinnaren Scholes

Paul Scholes förverkligade igår sin dröm om att spela final i Champions League. Denne var avstängd när det senast begav sig, 1999. Scholesy snappade upp Zambrottas blindpassning och sköt, på uppstuds, bollen i Valdés vänstra kryss.
“Det är stort för Paul att vara i final, det var ett fantastiskt mål”, säger Sir Alex enligt Sporting Life.
Skotten var givetvis nöjd med United’s spel.
“Vi behövde göra en otrolig insats – och vi gjorde det. Jag visste att det skulle bli en lång natt, men jag kände att vi kunde ha gjort tre eller fyra mål i den första halvleken, fortsätter Ferguson som hoppas få möta Liverpool i finalen.
“Det skulle bli en fin final mot Liverpool, men det spelar ingen större roll”.


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]