Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchschema och resor 2008/2009

16 juni släpps matchschemat, därefter våra resor

Måndagen den 16 juni släpps matchschemat för säsongen 2008/2009, senast måndagen den 23/6 kl.10.00 kommer vi släppa våra supporterresor för bokning.

Som vanligt gäller att vi kommer att ha en "stormatch" till vårt förfogande, vilken det blir är i princip klart men inget officiellt ännu, beror självklart på hur just den matchen ligger också. Utöver denna match så kommer vi att ha minst 7 matcher till, kanske fler, varav 2 stycken "mitt-i-veckan-matcher" och en utav dessa sista hemmamatchen i Champions League’s gruppspel, den andra blir en ligamatch (likt Portsmouth i januari i år t.e.x.). Vi siktar på 4 matcher på höst / vinter och 4 på vinter / vår.
De som åkt med oss under den senaste säsongen kommer att ha ett par dagars förtur med sina anmälningar, dock inte till "stormatchen".

Priser och hur man bokar och betaler är inte klart ännu. Det kommer dock ske förändringar på den biten då vi hade problem den här säsongen med avhopp för tätt inpå och uteblivna betalningar, vilket tyvärr tvingar oss till ett par förändringar.

Håll ögonen på www.united.no när det är dags att förnya Era medlemsskap, gör detta i tid för att vara säkra på att få åka med på de tidiga matcherna till hösten. Nya medlemmar kan ansöka om medlemsskap för resten av 2007/2008 + 2008/2009 redan nu, gör detta här.

Den här sidan kommer att uppdateras efterhand som vi har mer information. Mer information om resorna och vad som ingår finns under Muss / resor.


Av: Johan Nilsson [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!