Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Svårt beslut för SAF inför CL-finalen

Världens bästa eller sämsta dilemma? Avgör själva!

Det är Manchester Evening News som idag publicerar en artiklel beträffande Sir Alex Fergusons dilemma inför Champions League-finalen. SAF har samtliga spelare friska, vilket innebär att United-managern kan välja och vraka när startelvan ska plockas ut.

"It’s a fantastic position for us to be in, having 26 fit players.", säger Sir Alex till MEN.

Spekulationerna är redan i full gång kring vilka spelare som spelar och vilka som inte gör det. Det kan vara fullt möjligt att Ferguson "tvingas" hålla ute stjärnor som Ryan Giggs, Carlos Tévez och Anderson – vilket Ferige inte enbart ser som något positivt.

"I’m going to have to leave some fantastic players out of the squad completely next week, which I won’t enjoy doing."


Av: Jimmy Andersson [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!