Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ronaldo: Jag vill spela för Francos gamla klubb

I dag återger den brasilianska websidan “Terra” att Ronaldo vill spela för Francos gamla klubb i Spanien.

Nätsidan säger sig ha en exklusiv intervju där portugisen säger: “I would like to play for Real Madrid but only if it is true they are ready to pay what Manchester United ask of them. However, it does not depend on me.”

Följetongen lär fortsätta. Francos gamla klubb har under senare år värvat spelarna David Beckham, Ruud van Nistelrooy och Gabriel Heinze (som egentligen ville bli en legend i Liverpool). Häxjakten på den blott 23-årige portugisen har mer eller mindre pågått under hela våren och frågan är hur United reagerar på uttalandet och, i förlängningen, på den eventuella köparens beteende.

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1052847_ronaldo_i_want_to_join_real


Av: Bukowski [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]