Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nya knäproblem för Ji-Sung Park!

Mindre goda nyheter kom i dag från Sydkorea. Ji-Sung Park har, efter att ha spelat 2 x 90 minuter i VM-kval för landslaget den senaste tiden, klagat på det knä han tidigare opererat.

Detta är mindre goda nyheter för United. Park var en viktig del i det lag som förra säsongen tog hem stora dubbeln. Läkarteamet för Sydkorea är emellertid hoppfulla att problemen skall vara temporära och att Park kan spela nästa söndag mot Nordkorea i kvalet till fotbolls-VM 2010. Skulle problemen visa sig vara permanenta får United troligen se sig om efter fler än en kantspelare nästa säsong. Detta med tanke på turbulensen kring Cristiano Ronaldo och det faktum att eminensen Ryan Giggs börjar komma till åren.

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={B4CEE8FA-9A47-47BC-B069-3F7A2F35DB70}&newsid=6611679


Av: Bukowski [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]