Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

"United stal den nya Totti"

Manchester United signerade nyligen Davide Petrucci, 16, från AS Roma. Den talangfulla anfallaren noterades för 14 mål på 19 matcher i Romas ungdomslag. Denne har också tillhört det italienska U17-laget. Petruccis kanske största bedrift är liknelsen med Fransesco Totti. Nu hävdar emellertid Roma att United “stulit” Petrucci. Detta grundar man på att Roma själva inte kan skriva proffskontrakt med Petrucci då man i Italien måste vara 17 år för detta. Reglerna skiljer sig således i de olika länderna och ligorna.
“It is a nightmare. Manchester United have dealt us another low blow, stealing Petrucci from under our noses, probably the best product of our youth system. In three to four years, he will be worth 100 times as much”, säger en talesman för Roma och syftar på den skrala övergångssumman.
Petrucci själv menade på att Roma varit alldeles för krävande i sina egna förhandlingar med supertalangen. Denna menade också på att United öppnade en dörr som var alldeles för svår att stänga igen.

http://www.telegraph.co.uk/sport/main.jhtml?xml=/sport/2008/06/13/sfnman313.xml


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]