Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Queiroz efterträder inte Scolari

Sir Alex Ferguson’s högra hand – Carlos Queiroz – har varit det hetaste alternativet att ersätta Luiz Felipe Scolari som Portugals nya förbundskapten. MEN rapporterar att sannolikheten inte är särskilt stor och menar på att Queiroz har högre ambitoner inom klubbfotbollen. Han sägs ha stor lust att efterträda Fergie, men inser att platsen knappast är garanterad. Positivt är åtminstone att denne blickar framåt mot en ny givande säsong i United.
“I’ve been in the game too long to plan with any certainty beyond today. But in all likelihood I will be in South Africa next month with United for their pre-season tour”, säger Carlos enligt Manchester Evening News.

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1055857_carlos_to_reject_portugal?rss=yes?rss=yes


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!