Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ronaldo inspirerar Rooney

Wayne Rooney är en av världens absolut bästa spelare. För att bli den allra bästa krävs att ”Wonder-Wayne” tar ett kliv till. Det som bör förbättras är Rooney’s effektivitet framför mål. Engelsmannen gjorde 18 mål i fjol, vilket är en godkänd siffra. Men jämfört med Cristiano Ronaldo’s 42 är det en bit kvar.
”Playing alongside him (Ronaldo) makes you work hard. You always want to be the best and I think I can score a few more goals”, säger Rooney enligt SkySports.
Något som stärker bilden av Rooney’s ineffektivet är en period under den föregående säsongen där engelsmannen endast gjorde tre mål på 12 matcher. Måltorkan lossade på Old Trafford när United körde över Aston Villa med 4-0.
I år hoppas såväl Rooney och fansen att mer mål kan produceras.


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]