Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

"Ronaldo kan bli borta sex veckor"

Cristiano Ronaldo har rest hem till Portugal för att återhämta sig. Det var i Portugal’s kvartsfinal mot Tyskland som Ronaldo skadade vristen. Manchester United har ännu inte beslutat om skyttekungen ska opereras eller inte. MEN skriver att det frammkommit uppgifter kring Ronaldo’s skada som kan undvara honom från fotbollsplanen i upp till sex veckor. Därmed kan den portugisiske yttermittfältaren åter få en trög säsongsstart. Ifjol blev han utvisad redan i den andra ligamatchen.
Ronaldo väljer fortfarande att inte kommentera sin framtid i media och gör heller inga särskilda uttalningar om skadan.
“I can only say that I will spend the period of my recovery in my house in Sintra (Portugal), but regarding my future I cannot say anything”, säger Ronaldo till den portugisiska tidningen A Bola enligt Manchester Evening News.

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1056717_no_decision_on_ron_op?rss=yes?rss=yes


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]