Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

"Gaz" ser inte slutet

Manchester United’s lagkapten Gary Neville spelade endast en A-lagsmatch ifjol. Den rutinerade högerbacken får under denna säsong kriga med sin vikarie, Wes Brown, om platsen bredvid Ferdinand, Vidic och Evra.

Trotjänaren, som spelat 541 A-lagsmatcher för United, ser inte slutet på en lysande karriär trots sina skadeproblem.

“This year I’m in the last year of my contract. I’ve got to go and do the very best I can to maintain my existence at Manchester United because that’s the only place where I really want to play football”, säger Neville till manutd.com.

Förhoppningsvis kan rehabiliteringen under den förra säsongen först och främst ge Neville kraft och energi att spela en hel säsong, men vilket även kan ge honom en förlängd karriär.


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]