Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Queiroz lämnar troligen United

I dag medger Carlos Queiroz att det är mellan det portugisiska fotbollsförbundet och Manchester United att bestämma huruvida han blir Portugals nästa förbundskapten, något som tyder på att han har intresse av jobbet som Portugals förbundskapten.

Queiroz har varit minst sagt instrumental i de framgångar United haft de två sista säsongerna. Hans sejour i Francos gamla klubb, Real Madrid, var inte lyckad. Emellertid har han tidigare arbetat som tränare inom Portugals landslag och då med framgång.

I fall Queiroz lämnar står Sir Alex Ferguson utan en assisterande tränare med kort tid till försäsongen. Dessutom är situationen Cristiano Ronaldo fortfarande inte löst och klubben står utan nyförvärv inför säsongen 2008/09.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_3784971,00.html


Av: Bukowski [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!