Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ronaldo håller med nötet Blatter

Igår gjorde Sepp Blatter bort sig helt inför hela fotbollsvärlden då han tyckte att United behandlar Cristiano Ronaldo som en simpel slav eftersom man inte tillåter honom att lämna för Real Madrid.
Ronaldo själva har nu uttalat sig om att ingenting är ens diskuterat med Real ännu, samt. att han håller med Blatter! Ronaldo och Blatter är, tillsammans med Real-fansen, de enda i världen som gör detta.

Uttalandet är inte bara kontroversiellt p.g.a att det faktiskt fortfarande finns slaveriarbete i vissa delar av världen, och inte fasen tjänar dessa 1,5 miljon kronor i veckan. Det är också kontroversiellt p.g.a Blatters tidigare uttalanden om att spelarkontrakt är viktiga för fotbollen. Ronaldo skrev i april 2007 ett nytt 5-årskontrakt med United som binder honom till klubben till 30 juni 2012. Har Blatter missat detta, eller är det en särskild Real Madrid-regel som införts? För inte kan väl United behålla Ronaldo om Real jagar honom? Det är precis detta man kan, man kan välja att behålla honom i laget, låta honom ruttna i reservlaget till 30 juni 2012 om man så önskar. Real har ingenting överhuvudtaget att säga till om i ärendet, mer än att man gör sitt absolut yttersta för att “unsettle” spelaren, inget nytt för Madrid…

För United’s del vore det bästa att sälja portugisen, han är en fantastisk spelare och bäst i världen den senaste säsongen, men att behålla en spelare som inte vill spela i klubben gynnar knappast United som lag. Det är just United som LAG som gäller, stora spelare har försvunnit förr, det är varken första eller sista gången. United will never die…

http://www.skysports.com/story/0,19528,11667_3802815,00.html


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!