Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United till Sydafrika

United åkte igår till Sydafrika för att spela 3 matcher mot Kaizer Chiefs, Orlando Pirates och slutligen vinnaren mellan Kaizer Chiefs och Orlando Pirates i Vodacom Challenge. 21 spelare åkte med på resan, men det saknas en rad namn av olika anledningar. Patrice Evra, Edvin van der Sar och Nani vilas då de deltog i EM, Cristiano Ronaldo, Ji-Sung Park och Owen Hargreaves är skadade, Anderson och Dong Fangzhou skall båda spela i OS. Vad det gäller Louis Saha så är den troliga anledningen att han lämnas hemma att det stundar en försäljning. Hargreaves problem är det samma som höll honom borta under en del av förra säsongen, knäproblem.

Det är framför allt på mittfältet som det ser tunnt ut under turneringen, men det saknas ju också 5 man från A-truppen här. Det är dock trots allt en starkt trupp som Sir Alex har tagit med sig, ungdomarna Ben Amos, Frazier Campbell, Lee Martin, Danny Simpson och Chris Eagles är de utanför “ordinarie” A-truppen som ges chansen den här gången, av dessa är det mest troligt enbart Campbell som kan räkna med någon speltid under säsongen, om man bortser från Carling Cup.

Truppen:
Ben Amos, Ben Foster, Tomasz Kuszczak
Wes Brown, Jonathan Evans, Rio Ferdinand, Gary Neville, John O’Shea, Mikael Silvestre, Danny Simpson, Nemanja Vidic
Michael Carrick, Chris Eagles, Darren Fletcher, Darron Gibson, Ryan Giggs, Lee Martin, Paul Scholes
Fraizer Campbell, Wayne Rooney, Carlos Tevez


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]