Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uselt Viasat, fruktansvärt uselt!!!

Så har det då hänt igen, Viasat har marknadsfört sig falsk genom att gå ut med att säga att man skall sända United’s matcher, men gör det ändå inte.

Idag skulle matchen mot Orlando Pirates ha sänts på Viasat Sport 2, matchen har funnits i deras tablå i flera dagar och folk har t.o.m tecknat ett abonnemang just p.g.a att de skulle sända United’s träningsmatcher från Afrika.
Klockan 19.50 så började man istället att sända reprisen på matchen mot Aberdeen, en 10 dagar gammal match!! På deras kundtjänst påstår man att man aldrig hade för avsikt att ens sända matchen… Då frågar jag mig hur oseriöst ett företag verkligen får vara? För det första så har man alltså i flera dagar marknadsfört matchen i sin tablå, för det andra så sänder MUTV matchen direkt, en kanal som Viasat har i sitt utbud inbakat i Viasat Sport 2.

För många var detta förhoppningsvis droppen. Inte nog med att man har Sveriges klart sämsta kommentatorer på sina matcher, klasskillnad mot Canal + exempelvis, när man dessutom skitkastar sig sjävla på detta viset så förtjänar de att förlora kunder. Det är dessutom inte första gången detta händer, de senaste 3-4 åren har de varit likadant, ibland har de sänt en match som MUTV sänder, ibland inte. Ibland har de kommit på sig själv när matchen börjat och börjat sända, ibland har de blivit som i dagens fall.

Det är riktigt rutten marknadsföring, tyvärr är det ju en jättekoncern som kan behandla sina kunder hur fan de vill, det är liksom inget nytt…


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]