Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

De offensiva problemen fortsätter

Förutsättningarna inför matchen igår var knappast optimala, flera offensiva spelare saknades. Det blev knappast bättre efter matchen…

Inför matchen igår så saknade United Ronaldo (skadad), Anderson (OS), Nani (avstängd) och Tevez (i Argentina efter ett dödsfall i familjen), 4 mycket viktiga offensiva pjäser i Sir Alex lagbygge. Dessutom saknades även Park, Hargreaves och Manucho, alla 3 skadade. 7 spelare från mittfältet och framåt var för svårt även för United’s trupp att hantera, även om man trots allt borde vunnit matchen. Wayne Rooney hade dessutom missat 3 veckors träning efter sjukdom och var knappast i fullgott fysiskt skick, han gjorde dock en hyffsad match efter sina förutsättningar.
Under matchen så fick Carrick utgå efter dryga halvtimmen, United’s mittfältsmotor kommer att missa 3 veckors spel, efter hans skada föll United’s mittfält ihop, efter att ha dominerat klart innan dess. Ryan Giggs tvingades också utgå och kommer mest troligt även han att missa åtminstone nästa måndags match mot Portsmouth, där Pompey är mycket svårslagna. Frazier Campbell gjorde en fin match för att vara sin första start, men även han tvingades utgå med en lättare skada.
Skador tillhör fotbollen, men när alla drabbar de offensiva lagdelarna så känns det betydligt värre om det varit mer utspritt på lagdelarna.

Det enda positiva i bedrövelsen är att ungdomarna Rodrigo Possebon och Rafael Da Silva fick debutera, Rodrigo gjorde det bra och får förhoppningsvis starta mot Pompey på måndag.
Positiv är också försvarsspelet som fortsätter vara klockrent, målet kom till efter att Fletcher gjort en juniormiss vid markeringen på planens kortaste spelare, uselt…


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]