Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Reserverna vann igen

Ole-Gunnar Solskjaer’s regim som reservlagstränare fortsätter att vara framgångsrik. Trots att mängder med spelare är utlånade så har man ändå ett av de bästa reservlagen i England, tänk då hur det gått om inte så många spelare varit utlånade.
Igår slog man Oldham i Manchester Senior Cup med 2-1, detta med flera spelare från ungdomslaget, bl.a Oliver Gill, Cameron Stewart och Scott Wotton. Oldham tog ledningen tidigt med United vände och vann efter mål av Matt James och Sam Hewson. Ben Foster gjorde comeback i målet och svarade för ett par högklassiga räddningar.

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={B4CEE8FA-9A47-47BC-B069-3F7A2F35DB70}&newsid=6620480


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]