Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United har gjort klart med serbisk duo

Efter starka rykten under i stort sett hela hösten står det nu klart att United har värvat den unga serbiska duon Zoran Tosic and Adem Ljajic från Partizan Belgrad. Tosic ska enligt uppgift anlända till klubben redan nästa vecka medan Ljajic lånas ut till Partizan Belgrad under resterande delen av säsongen.

Både Tosic och Ljajic anses vara väldigt talangfulla och det har redan talats om att Tosic kommer att bli den nya Giggs. Zoran Tosic är 21år gammal men har redan hunnit med 12 a-landskamper för Serbien. Han anses också vara en av de mest talangfulla yttrarna i Europa.

Den blott 17 åriga forwarden Adem Ljajic kommer att lånas ut till Partizan Belgrad då SAF anser att han behöver en trygg miljö för att utvecklas ännu mer.

Någon officiell summa har inte säppts men enligt rykten ska det handla om ca 17 miljoner pund. Merparten av denna summa ligger troligtvis i form av klausuler som löses ut beroende på hur bra de båda spelarna blir. 

Källor

http://www.teamtalk.com/football/sto…733120,00.html
http://www.manutd.com/default.sps?pa…newsid=6624542