Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Cunts Are Still Running the World

United-Everton flyttas med endast åtta dagars varsel. Det är så korkat att klockorna stannar. Jag förstår givetvis att Everton inte kan spela match både måndag och onsdag. Men jag kommer aldrig att förstå hur idioterna som accepterade att matchen ursprungligen flyttades till måndagen tänkte. Att den 3 och 4 februari är omspelsdatum i FA-cupen den här säsongen är ingen hemlighet. Och sannolikheten att United eller Everton skulle tvingas till omspel måste trots allt sägas vara ganska stor. Beslutet att flytta matchen till måndagen var idiotiskt.

De som är kommer i kläm är förstås de supportrar som har biljett till matchen men av en eller annan anledning inte kan vara på plats på lördag. Några av dessa kommer dessutom att ha betalat för resor de aldrig kommer att kunna utnyttja. Men vem bryr sig väl om en liten supporter?

Every Little Counts
United håller nollan igen. Rekord! Vi vinner, vinner och vinner. Det går bra just nu. Nu är dessutom Rio, Wesley och Park tillbaka i spel. Vidare är det förstås positivt att Berbatov, Ronaldo och Tevez gör mål. Vi behöver anfallare som producerar. Utklassningssegern mot West Brom innebär dessutom att vår målskillnad fick sig ett rejält lyft. Vi har nu bättre målskillnad än Liverpool och lika många plusmål som Chelsea.

Eftersnacket till Uniteds seger kommer dock, delvis, att handla om Paul Robinsons utvisning. Jag tycker personligen att det är ett solklart rött kort. Robinson har ingen chans att nå bollen, han kommer i full fart och kastar sig okontrollerat in i Park. Skaderisken är stor. Huruvida Robinson faktiskt försöker skada Park är ointressant – domaren ska döma efter vad han ser, inte vad han tror, och det ser ut som att Robinson vill skada Park.