Kortare nyheter

* Nemanja Vidic missar matcherna mot Fulham och Aston Villa p.g.a avstängning. Vidic får 1 match för själva utvisningen och 1 för att det var den andra utvisningen för säsongen. United överklagar inte, det har ju hänt att utvisade spelare fått det röda upphävt, men det har inte varit United.

* Fabio Da Silva, den andre tvillingbrodern, gjorde 3 mål i reservlagets match mot Rochdale i måndags, detta trots att han missade en straff. Fabio spelade till vänster på mittfältet.

* Owen Hargreaves har börjat rehabträna efter sin knäoperation och kommer troligen att vara spelklar till nästa säsongsstart. Han blir ett mycket viktigt tillskott, att United saknat honom har varit tydlig i flera matcher den här säsongen.

* Zenith St.Petersburg ryktas lägga ett bud på £4milj. för United’s tredjemålvakt Tomasz Kuszczak i sommar.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS