Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Förvirring råder angående Villa-matchen

Det råder förvirring om när matchen mot Aston Villa kommer att spelas. Från början var det sagt att matchen skulle spelas söndagen den 5/4 kl.17.00, med det förbehållet att den skulle flyttas till lördagen den 4/4 kl.13.45 om United fick match på tisdagen i CL. Nu fick som bekant United match mot Porto på Old Trafford på tisdagen, vilket med all logik borde innebära att Villa-matchen flyttas till lördagen, för inte kan det väl bara gå 50 timmar mellan de 2 matcherna?
Nu är inte PL logisk och framför allt inte när United är inblandade. Den officiella hemsidan har fortfarande kvar matchen på söndagen, likaså har Premierleague.com och United.no (som hade flyttat matchen igår eftermiddag, men flyttat tillbaka igen) samt. flera andra sidor. Sky, som äger rättigheterna till matchen och som skall sända den, har matchen både på lördagen och söndagen.

Flyttas inte matchen till lördagen så är det en skandal. Att spela 2 matcher med så kort mellanrum är knappast bra, framför allt inte nu i slutet på säsongen när spelarna blir allt mer slitna. Vi såg ju hur en dags extra vila gjorde nu senast…
Och gissa vad, Liverpool’s match har flyttats från måndagen till lördagen, och de spelar inte förrän på onsdagen i CL. ’Nuff said…

Uppdatering:
Matchen kommer att spelas söndagen den 5/4 kl.17.00, alltså bara 50 timmar innan matchen mot Porto. Detta är nu bekräftat på den officiella sidan.