Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

MUSS resor 2009/2010

Snart är det dags… för MUSS att presentera reseschemat för kommande säsong.
Onsdagen den 17/6 släpps det preliminära spelschemat. I samma ögonblick som det släpps så börjar vårt arbete med att välja ut lämpliga matcher tillsammans med MUSCSB. Vi räknar med att ha reseschemat klart att presentera ett par dagar senare, d.v.s på fredagen. Anmälningarna börjar i så fall att tas emot måndagen den 22/6 kl.09.00, inte en minut innan dess. De som rest med MUSS tidigare genom åren kommer att få boka i förväg, redan från lördag kl.09.00, på ett antal utvalda matcher, precis som ifjol.

Priser och sådant är inte klart, men räkna med i princip samma priser som ifjol. Eventuellt kommer vi att byta hotell då vi fått in mycket klagomål på Sachas Hotel, något vi tar till oss och ”arbetar på”. Blir det hotellbyte kan det bli frågan om en prisförändring. Hilton Chambers vandrarhem blir det givetvis i fortsättningen också, ett mycket uppskattat ställe, och som vi har bra samarbete med.

Mer information kommer om ca. en vecka. Då är inte bara matchschemat presenterat utan MUSS har även haft årsmöte, där bestäms alla riktlinjer angående resorna och övrigt som kommer hända på sidan nästa säsong.