Danny Simpson utlånad till Newcastle

Manchester Uniteds högerback Danny Simpson har blivit utlånad till Newcastle till januari.

Simpson var utlånad till Blackburn förra säsongen och gjorde då 12 matcher i Premier League. Nu blir det alltså Championship-fotboll för Simpson som har fallit i rangordningen i United. Han gjorde åtta matcher för United säsongen 2007/08 och spåddes en fin framtid men han lyckades inte ta en ordinarie plats i Blackburn och han tog heller inte plats i Uniteds trupp under försäsongen.

Simpson förväntas ta en ordinarie plats i Newcastle och debutera redan till helgen. Han får tröja nummer 12 i Newcastle.

Tidigare har 22-åringen också varit utlånad till Royal Antwerp (två gånger), Ipswich och Sunderland.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS