Flyttade matcher

4 matcher i Mars månad har blivit flyttade för United’s del. Den första matchen är borta mot Wolverhampton den 6/3, den är flyttad från 16.00 till 18.30. Denna match kan flyttas ännu en gång om Wolves är kvar i FA-cupen. Veckan efter, den 13/3, möter United Fulham på Old Trafford, den är flyttad från 16.00 till 13.45. Matchen mot Liverpool är flyttad från lördagen den 20/3 till söndagen den 21/3, avspark 14.30. Slutligen är det matchen mot Bolton, den är flyttad från 16.00 till 18.30 men behåller lördagen den 27/3 som dag.
Matcherna i april och framåt är ej färdigställda några tider ännu.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS