Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tosic utlånad till Köln

Uniteds yttermittfältare Zoran Tosic har blivit utlånad till Köln – som just nu ligger på 13:e plats i Bundesliga. Lånet gäller resten av den här säsongen.

Den 22 år gamla serben har inte lyckats ta en plats i Uniteds lag sedan han kom till klubben från Partizan Belgrad i januari förra året. Den här säsongen har han gjort fem mål på sju reservlagsmatcher. I Köln räknar han antagligen med speltid – vilket borde öka hans chanser att ta en plats i Serbiens VM-trupp.

Tosics agent, Zoran Pavlovic, påstår att United har nobbat bud från flera klubbar om en permanent övergång och Tosic själv säger till serbiska tidningen Blic att han inte tror att den tillfälliga flytten till Köln innebär slutet på hans tid i United: “Jag tror inte att jag har gjort mitt sista för Manchester United och att mina prestationer för Köln kommer att bli min biljett tillbaka till Old Trafford.”